debutskiva och kärleksbrev från Tennis

Jag lyssnade väldigt mycket på Tennis EP ”Baltimore” i somras. Av många anledningar, men den främsta var – i en sommar som alltid är tvungen att dofta tång och låta balearic  – att det gifta paret bodde på en båt, åkte runt i ett halvår och skrev låtar om att just bo på en båt och åka runt i ett halvår och skriva låtar. Lisa har inte med den på sin annars väldigt perfekta 2010-lista på EP:s, jag skulle kanske personligen ha bytt ut Tallest Man on Earth.

Nu släpper Tennis snart sitt debutalbum, den 18 januari, med samma titel som låten Cape Dory. 2011 börjar med andra ord helt fantastiskt. Och vackert.Ett brev har dykt upp, från Tennis Patrick till Alaina.

Åh, jag är för blödig för sånt här.

Som en bloggare skrev; as romantic a tale as any Fitzgeraldian fable.


Yours Truly Presents: Tennis ”Pigeon” from Yours Truly on Vimeo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *