walking dead och bra tv

Om några timmar kommer ett nytt avsnitt av Community. Serien har börjat riktigt kasst den här säsongen. Fortfarande har Pierce inga roliga lines och är riktigt ojämn just nu – att han skulle fortsätta vara en rasistisk gammal gubbe fungerade inte i längden. Men inga försök har gjorts att förändra honom. De har bara tagit bort alla puns. Trots det där feta bråket där allt manusskit kom fram. Minns ni?

The Walking Dead har varit stabilare, säsongen har börjat bra, och de har introducerat några riktigt bra karaktärer. Men senaste avsnittet var en av årets bästa tv-episoder. Det var som ett pilotavsnitt OCH en fördjupning – det var första stora återknytningen till första säsongen. Det var sköna miljöer, road-trips. Det totalt ignorerade fängelset och staden helt. Jag fattar inte riktigt 24-jämförelsen som Slate gör, men jag älskar va de säger om karaktärsutveckling. ”I cringe whenever I hear the term “character development.” People in the real world don’t change as frequently, extensively, or quickly as characters on TV. Still, the next time Rick and company are surrounded by zombies and the Governor is shooting at them, thanks to “Clear,” I’ll be more inclined to care.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *