oktober

Jag jobbar en massa självständigt nu, med en bokidé. Det är kul, om man inte kör fast som jag gjort. Att vara fast mellan ”instanser” på Stadsarkivet kan vara den värsta formen av fast, jag sitter hellre i en hiss. Remissdiarium eller generaldiarum? ”Civilrättsmål eller brottsmål?” Dunk, tre feta böcker till bord 8. KBs fotofilmkällare, kass skrivstil från 1944, allt jag måste hålla i huvudet och jag vill bara

vad jag gjort i veckan:

# netflix: jag läste om alla som blev så glada, vi blir ju ofta det när något amerikanskt lanseras här och vi känner oss utvalda (som HBO Nordic), men det krävdes inte en journalist för att se igenom hålen i utbuden

# jag skriver en text om r’n’b just nu och just innan två politiker skulle diskutera mellanöstern (det, och Kina, är de enda länder som är utland) fick jag den som jag ville.

# det HÄR är fortfarande årets mest spännande blogg, och lite av en inspirationskälla

# jag köpte just en tågresa till göteborg och fyra posters att sätta upp på mina väggar. jag avslöjar bara att de har något med kultur att göra, och ”some modern sounds”. jag förde över lite modern sounds till min telefon idag också:

Kendrick Lamar – Backseat Freestyle (Prod. By Hit-Boy)

K\’La – Blame (Feat. Nas)

El Perro Del Mar – Walk On By (Saint Etienne Remix)

Julio Bashmore – Husk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *