sommarkrönikan 2010

Snart börjar jag räkna löven igen. Sommaren är förbi. En av mina bästa. Sommarkrönikan 2010 stavas ungefär såhär:

Blackbird Blackbird, Ängsö, när vi bara kunde bada på Långholmen för att det fanns inget annat, Jay Z på Peace&Love, min beige sommarkavaj, Linn, Alton Ellis ”Never Love Again”, Dennis Wilson, när vi såg ut över kanalen i Göteborg tills spårvagnen började gå, Röda Sten och solnedgången, smålandsrullarna i min ”trädgård”, rosévin, när vi fångade gammelkräftan, när vi dansade hela natten på en småländsk åker, alla ni, Sthlm Maffia och Fett-Robban, ”staten måste stödja all konst som inte har vassa armbågar eller en rik pappa”, miami vice goes hitlerjugend-looken, Martha Reeves ”Love (Makes me do foolish things”, en svettig skitig strumpa under näsan backstage på Park Lane, nektariner, M.I.A och bengaliska elden, rönninge beach party, I put a seashell to my ear, and it all comes back

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *