don’t stop love music

Boom! Jag skriver fortfarande, bara inte så mycket. Nu jobbar jag här, på kvällarna lagar jag mat, kanske juicar (”Music journalists like to live life on the edge, so it is hardly surprising that I got into juicing”) och lyssnar på musik. På helgerna går jag ut. Snart kommer min Ison & Fille-intervju i Gaffa, i kommande Sonic recenserar jag lite skivor, i förra intervjua jag Julia Spada. Typ så. Livet är rätt lungt nu, som att jag väntar på något. Jag läser i den där tjocka Noréndagboken om hur han alltid har fullt upp och bara reflekterar om vad som händer just nu, imorgon. En månad framåt. ”Köpte sushi. Skrev”. Jag vet inte vad jag tycker, orkar inte tänka på det, ska det va så? #sadboys SKOJA

bild: så fin va jag på p3 guld

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *